Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

tiistai 2. elokuuta 2016

Uudenkuun unelmat pian postilaatikossa

Kyllä hiljentyminen ja uskaltautuminen unelmoimaan viime uudenkuun päivänä kannatti. Kuun kierron aikana, neljässä viikossa, on nimittäin ehtinyt tapahtua paljon. 
On se vaan jännä juttu, tämä oman ajatuksen voima. Kuinka sen keskittäminen hyvään ja positiiviseen katsantakulmaan asiassa kuin asiassa, saa aikaan niin suuren muutoksen. On paljon helpompi olla, kun ymmärtää, hyväksyy ja antaa anteeksi itselleen. Ja silloin, pakottamatta, aivan kuin itsestään ongelmat ja vaikeudet alkavat hälvenemään. Näin tulee jälleen kerran todistetuksi yksi maailmankaikkeuden henkisten lakien paikkansapitävyys. Omalla ajatuksellasi vedät puoleesi sitä mitä ajattelet. 
Sama vetovoiman laki toimii myös siinä, että kun uskaltautuu unelmoimaan ja ylläpitää sitä ajatusta, että unelma on toteutumassa jo, niin se tapahtuu. Minun unelmani tupsahtaa postilaatikkoon ihan hetkenä minä hyvänsä. Takana on lähes kolmen vuoden ihmellinen taival, joka alkoi yöllisestä uniajatuksesta ja josta lopulta tuli kirja. Kuin huomaamatta toteutui näin yksi lapsuudenaikaisista haaveistani, että kirjoitan kirjan. Kirjani kertoo kehon ja mielen ihmeellisestä yhteydestä, omaa henkistä kasvutarinaani ja myös siitä, kuinka kirjoitin kirjan. 
Myönnän, että solar plexuksessani tuntuu paljon jännitystä ja pelkoakin, kun asiaa mietin. Olen nyt avoimesti kertonut sen, mikä minä olen. Oma ego lyö otsaani kirkuvanpunaista hörhöleimaa ja ilkkuu, että olisit vaan pysynyt kaapissasi. Mutta minä pyydän arkkienkeli Urielia ottamaan vihertävänkeltaisen pelon pois solar plexuksestani ja täyttämään sen puhtaan kultaisella valolla ja energiallaan. Näin egoni ilkuminen vaimenee ja voin kantaa hörhöleimaani ylpeästi. Tällainenhan minä olen.
Enkä lakkaa unelmoimasta vieläkään. Nyt unelmoin siitä, että enkelit johdattaisivat juuri oikeat ihmiset kirjani ääreen ja mahdollisimman moni saisi siitä itselleen iloa, uskoa ja uskallusta antaa oman valonsa päästä loistamaan kaikessa kirkkaudessaan. 
Tänäänkin on hyvä päivä unelmoida. Tänään on jälleen uudenkuun päivä ja kuu on edelleen ravun tähtimerkissä, joten se vahvistaa edelleen oman mielen voimaa. Se antaa energiaansa oman mielen, kodin ja perheen rauhaan, tyyneyteen ja suojeluun. Ja edelleen myös viestit unien, ennustamisen ja telepatian kautta ovat saatavillamme helpommin. 
Kannattaa siis todella joka hetki tarkkailla oman ajatuksen energiaa. Tänään en ajattele kesän menneitä päiviä, enkä syksyn tulevia päiviä, vaan käännän kasvoni kohti aurinkoa, annan sen lämmittää ihoani ja sydäntäni. Annan veden vilvoittaa ja tuulen kuivattaa. Kaivan varpaani hiekkaan ja nautin juuri tästä hetkestä.Iloa juuri tähän hetkeen myös sinulle <3 Margitilta