Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

perjantai 27. maaliskuuta 2015

Ajatuksen voimaa enkeleiltä ja yksisarvisilta

Kovasti kiitollinen olen kuluneesta viikosta. Ihmeellisten yksisarvisten energiassa on niin ihanan kepeää ja helppoa olla. Vaikka päivä ja sen haasteet olisivat ihan samanlaiset, yksisarvisenergiasta saa paljon virtaa touhuihin ja haasteetkin pystyy ottamaan vastaan hienoisella huumorilla ja luottavaisena siihen, että tämäkin asia soljuu ajallaan omalle paikalleen. Yksisarvisten energiassa oma sielunsuunnitelma ja sitä kohti vievä elämänpolku on helpommin havaittavissa ja seurattavissa. Elämänpolulla tienviittana oikeaan suuntaan on oma ilo ja innostus. Jos siis huomaat eteneväsi ja tekeväsi jotain pakosta, omasta tai toisen uskomuksesta, tai muuten vain pitkin hampain saamatta siitä itsellesi todellista iloa, voit hyvin olettaa olevasi hieman harhaantuneena omalta polultasi. Sitäkin olen huvittuneena omissa reaktioissani saanut tällä viikolla seurata. Kiitos vain tienviitoista, oma valkoinen sarvipääni, joka hirnuilet ja virnuilet siinä vieressäni. Hyvä viikko meillä oli.

Hieman samanlaisissa aiheissa jatkuu ensi viikko valmistellessani tiistain enkeli-iltaa arkkienkeli Gabrielin ja Hopen energioista. Myös Gabriel auttaa meitä löytämään oman elämäntehtävämme ja polun, jota seuraamalla voimme sitä toteuttaa. Hänen energiansa antaa turvallisuuden ja luottamuksen tunteen kaikkiin perustarpeisiimme liittyen ja selkeyden omiin ajatuksiin, jotta voimme paremmin löytää vastauksia sisältämme. Niihin hetkiin, kun oma usko hiipuu, voimaa tuo hänen kaksoisliekkinsä Hope, jonka feminiininen energia palauttaa toivonkipinän mieleemme. Näistä juttelemme ensi viikon enkeli-illassa, johon olet tervetullut mukaan. Lisätietoja löytyy Kurssikalenterista.

Ajatuksella on suuri voima ja monet viisaat sanovat, että viime viikon energiaryöppäyksen jälkeen ajatuksella olisi nyt kaksinkertainen voima. Kannattaa siis tarkoin miettiä oman ajatuksen suunta ja sävy. Ja muistaa, että ihania apuja ja energioita on ajatustemme ulottuvissa koko ajan.

Ihania ajatuksia viikonloppuusi
Margitilta