Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

torstai 13. elokuuta 2015

Leijonaenergiaa

Elokuun uusikuu syntyy perjantaina illalla kello 17.53. Ja koska aurinkomerkeissäkin ollaan menossa leijonan ajanjaksolla, myös tämä uusikuu syntyy leijonassa. Ajankohtaan liitetään monia leijonan ominaisuuksia, kuten voima ja varmuus, johtajuus ja menestys, sekä positiivisuus ja anteliaisuus. On hyvä aika vahvistaa omaa rohkeutta ja voimaa. Me kaikkein arimmat pupujussit voimme tehdä sitä positiivisen ajattelun keinoin. Keskittämällä ajatukset menestykseen ja kodin vaurauteen, voi saada ihmeitä aikaan.  Maailmankaikkeuden vetovoiman laki nimittäin varmistaa sen, että se, mihin ajatuksemme keskitämme, tulee luoksemme. Omia ajatuksia kannattaa siis tarkkailla ihan tietoisesti. 


Ja hyvä on pitää mielessä myös se, että ottamalla elämän ohjat omiin käsiin ja omia lahjakkuuksia hyväksi käyttäen jokainen meistä voi kasvaa leijonaksi, oman elämänsä johtajaksi.