Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

tiistai 3. marraskuuta 2015

Oivalluksia vihdoinkin hiljaisuudessa

Viime päivinä olen päässyt taas syväsykelluksiin oman itseni kanssa ja voi että se on ihanaa! Valmistaudun viikonloppuna olevaan DCF-opettajakoulutukseen, jossa opetellaan ja muistellaan asioita, jotka tulevat tarpeellisiksi meille kaikille tulevina vuosina, aikana, jolloin käymme suurten muutosten aikaa valmistautuessamme kohti uutta kultaista aikaa. Niin, on hyvä asennoitua jo nyt siihen, että tämä muutaman viime vuoden höykkyytys ja muutokset itsekunkin elämässä, ovat vasta pienen pientä alkusoittoa seuraavien vuosikymmenten suuressa sinfoniassa. Hattua vaan syvemmälle päähän siis.
Koulutukseen kuului esseen kirjoittaminen aiheeseen liittyen, ja koska minä A)rakastan kirjoittamista, B)olen luonteeltani perfektionisti ja  C)en voi antaa kummassakaan yhtään periksi, haukkasin siis todella suuren palasen ja päädyin aloittamaan esseeni maaplaneettamme syntyhetkistä. Koska esseen aiheena oli Kohti vuotta 2032 ja sanamäärä oli rajoitettu, se tietenkin toi tehtävääni omat haasteensa. Kuin myös se, että halusin sisällyttää siihen kaiken, mitä olin alan kirjallisuudesta ajatuksiini ahminut.
Päässä siis soi.
Mutta nyt kun se on tehty, mielen valtaa syvä hiljaisuus ja kiitollisuus. Syväsukellus kannatti tehdä, koska löysin oman paikkani tässä Suomen maassa, aikojen alusta tähän päivään ja ehkä myös tulevaisuudessa, sen aika näyttää. Voihan olla, että en viikonloppuna valmistukaan. Kävi miten kävi, olen oppinut ainakin sen, että syväsukelluksissa omaan itseen on joskus hyvä käydä, koska siellä on ihan hiljaista ja ainoastaan täydellisessä hiljaisuudessa voi kuulla kaiken.