Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

torstai 10. joulukuuta 2015

Uskon ja toivon uusikuu

Kylläpä kaksi viikkoa vierähti taas kuin siivillä, marraskuun lopun täysikuu on enää pienen pieni sirppi joulukuisella taivaalla. Huomenna on jälleen uudenkuun päivä. Tämä uusikuu syntyy tarkalleen kello 12.29 ja on silloin jousimiehen tähtimerkissä. Jousimiehen merkissä syntyvä kuu liittyy laajentumiseen, anteliaisuuteen, uskoon, toivoon, optimismiin, ymmärrykseen ja armoon.
Miten siis käyttää päivän energiat hyväksi parhaalla mahdollisella tavalla? Ehkä jokin mieltä vaivaava tilanne elämässä tai ihmissuhteissa voisi saada uutta näkökulmaa, kun sitä tutkii optimistisin ajatuksin, yrittäen ymmärtää hankalan asian positiivinen puoli, ehkä toisen osapuolenkin kannalta ja löytää syy, mitä asia on tullut tähän elämään opettamaan. Kun vaikeastakin tilanteesta löytää edes pienen positiivisen pisaran, on siihen suhtautuminen heti paljon helpompaa. Ja armollinen kannattaa olla, itselle ja muille. Kukaan ei ole täydellinen ja joskus on hyvä sallia myös itselle koettavaksi negatiivisia tunteita, jos on tullut loukatuksi. Jokaisella on oikeus myös siihen. Kun negatiivisiin tunteisiin voi suhtautua sallivasti ja hyväksyvästi, ne muuttavat heti värähtelyään korkeammaksi. Tämä on ainoa keino voittaa negatiivisuus, korvata pelkoon pohkautuvat ajatukset rakkauden ajatuksilla ja voimalla. Näin myös oma tietoisuus maailmankaikkeuden todellisesta merkityksestä kasvaa.
Tämä uusikuu antaa voimaansa kaikenlaiseen laajentumiseen ja kehitykseen. On hyvä aika kasvattaa jo olemassa olevia hankkeita omia lahjakkuuksia hyväksi käyttäen. Jos itse tai ystäväsi tarvitsee lisärahoitusta, nyt on hyvä hetki lainata rahaa, puolin ja toisin. Jos et tämän hetkisessä elämässäsi tunne voivasi hyödyntää omia lahjakkuuksiasi tarpeeksi, voisi myös siinä olla hetkeksi ajattelemisen aihetta. Tosiasia nimittäin on, että ainoastaan sydämen ja sielun ilosta tehty työ antaa parasta mahdollista tyydytystä ja tulosta.
Oma usko ja toivo täytyy aina säilyttää, näissä elämän haasteissa se on jokaiselle meistä joskus vaikeaa, mutta nimenomaan juuri niinä hetkinä äärimmäisen tärkeää. Kun vuodenaika on edelleen kaikkein pimeintä, on hyvä hetki sytyttää kynttilä ja istua hetkeksi unelmoimaan rohkeasti, niinkuin silloin lapsena, kun kirjoitit kirjettä joulupukille. Keltainen kynttilä kuljettaa toiveet enkeleille ja edelleen universumiin. Toteutukoon jokainen toive tänä jouluna, kaikkein korkeimmaksi parhaaksi.