Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

maanantai 4. heinäkuuta 2016

Ongelmia ja unelmia

Tänään, ihan näillä hetkillä syntyy heinäkuun uusikuu. Tämä uusikuu syntyy ravun tähtimerkissä, joten eletään hyvin tunteikkaissa energioissa. Tämä kuu antaa energiaansa oman mielen, kodin ja perheen rauhaan, tyyneyteen ja suojeluun.
Suurella kiitollisuudella otan omaan elämääni vastaan kaiken tämän uudenkuun suoman energian. Katselen väreilevää veden pintaa ja yritän rauhoittaa oman mieleni ja ajatukseni veden lempeään rytmiin. Mielen tyyntyessä on helpompi ajatella asioita positiivisesti, nähdä elämän vaikeudet mahdollisuutena omaan henkiseen kasvuun. Ymmärtää, että ihminen, jonka kanssa juuri tällä hetkellä on kaikkein vaikeinta, onkin se, joka minua eniten rakastaa. Hän on lupautunut elämään kanssani tämän vaikean ajan, peilaamaan minulle kaiken, mitä minun itsestäni tarvitsee nähdä ja opettamaan minulle sen, mitä minun tarvitsee tässä elämässä oppia. 
On hyvä hetki rauhoittua ja tutkiskella omia tunteita ja ajatuksia. Hyväksyä itsessä myös ne negatiiviset tunteet ja ymmärtää, että myös niiden tunteminen ja tunnustaminen omiksi on yksi elämän oppiläksyistä.
Tämän uudenkuun aikana voi myös etsiä vastauksia kysymyksiin omasta sisimmästä unien kautta. Myös ennustaminen ja telepatia tehostuvat.
Koska uusikuu ravussa vahvistaa kaikin tavoin mielen voimaa, voisi tänään tyyntyvää järvenpintaa katsellessa myös unelmoida paremmasta. Nähdä sielun silmin kaikkien ongelmien ratkeavan parhaalla mahdollisella tavalla, kaikkein korkeimmaksi parhaaksi ja tuntea iloa ja kiitollisuutta siitä, että omatkin unelmat joskus toteutuvat.