Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

maanantai 4. helmikuuta 2019

Vastasyntynyt


Tänä iltana, vähän yli yksitoista, Maan varjon suojassa syntyy helmikuun uusikuu. Kuu on silloin vesimiehen tähtimerkissä ja tämä vastasyntynyt antaa jälleen aivan omanlaistaan energiaa meille mahdollisuudeksi ottaa vastaan avuksi ja voimavaraksi juuri tähän elämämme hetkeen.
Hiljentyessäsi tänään omaan hetkeesi, vaikka kynttilän äärelle, voit varmasti aistia Kuun energian, jota juuri nyt tarvitset.

Tässä omassa hetkessäsi, suljettujen silmiesi takaa, voit löytää uusia ideoita, innostusta ja inspiraatiota kaikkeen tekemiseesi.

Hiljaisuudessa ja pimeydessä voit kuulla Kuun kuiskaavan sinulle kenties yllättävänkin ratkaisun asiaan, jota olet jo pitkään pohtinut.

Uusikuu antaa aina mahdollisuuden uudistua, voit siis nähdä uuden tavan ja mahdollisuuden muuttaa vanhoja rakenteita, joiden tunnet olevan sinulle haitaksi. Ota kaikki uusi rohkeasti vastaan, vaikka olisitkin edelläkävijä ja onnistumistasi epäiltäisiin.

Tämän uudenkuun energiaa voimme käyttää vapauttaaksemme ja vapautuaksemme kaikista kahleista, jotta jokainen meistä voisi elää juuri omannäköistä elämää, vapaana ja riippumattomana muiden mielipiteistä ja odotuksista. Se auttaa meitä näkemään oman itsemme ja kaikki kanssakulkijamme upeina ja ainutlaatuisina olentoina, joilla jokaisella on oikeus omaan yksilöllisyyteen ja itsenäiseen elämään, toinen toisiamme kunnioittaen ja rakkaudella kaikin tavoin tukien.

Tähän teemaan tämä uusikuu pysäyttää minut hetkeksi pohtimaan. Niin kovasti kuin kaikille riippumattomuutta ja itsenäisyyttä toivoisikin, tosiasia on, että jossain elämämme vaiheessa ainakin joillekin meistä voi tulla eteen elämänvaihe, jolloin riippumattomuus ja mahdollisuus itsenäiseen elämään viedään pois. Läheiseltäni se on iän ja sairauden myötä vastikään viety ja on pelottavaa nähdä, kuinka kipeää se tekee. Kuinka vaikeaa on myöntää, että yksin ei enää pärjää, vaan tarvitsee toisen apua, huolenpitoa ja hoivaa. Kuinka siinä kipuillessa ja elämää vastustaessa torjuu myös tarjolla olevan uuden mahdollisuuden ja sulkeutuu pois todellisuudesta, joka tekee kipeää. Olen ymmärtänyt sen, että rakkaus on ainoa apu, joka auttaa ja jonka voi ottaa vastaan. Siksi keskitän ajatukseni vain ja ainoastaan rakkauteen, myös niinä pelottavina hetkinä.

Vastasyntynyt uusikuu kutsuu sinua luokseen, jotta sinäkin näkisit elämän ainutlaatuisuuden korkeammasta näkökulmasta. Sieltä voit huomata, kuinka pienistä palasista muodostuu täydellinen kokonaisuus, maailmankaikkeus. Ilman sinua, minua, luontomme pienintä ja vaatimattominta kasvia ja sen siementä, ilman maapallomme jokaista elävää olentoa, kiveä ja hiekanjyvää, ilmaa ja vesipisaraa, se ei voisi olla täydellinen.

Siinä vastasyntynyttä Kuuvauvaa sylissäsi pitäen, voit aistia sen rakkauden meitä ja yhteistä Äiti Maatamme, kaikkea kohtaan. 
Varmaan tässä omassa hetkessäsi tunnet samoin.

Maailmansuurta rakkautta sinun uudenkuun päivääsi <3 Margitilta