Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

sunnuntai 13. lokakuuta 2019

Iloa, valoa, rakkautta ja romantiikkaa



Lokakuun täydenkuun vaikutus on vahvimmillaan tänään, vaikka syvin hetki onkin vasta huomisen puolella hieman puolenyön jälkeen. Tämä kaunis, lokakuun pimeyteen auringonvaloa heijastava täysikuu valaisee ja vahvistaa ihmissuhteitamme, rakkautta ja intohimoa. Olet saattanut tuntea sen vaikutuksen jo, ehkä unissasi. Olisiko nyt hyvä hetki tuoda tuntemuksesi rohkeasti myös todellisuuteen? 

Tämän täydenkuun oinaan tulienergian valossa ja vaikutuksessa meille tarjoutuu mahdollisuus uskaltautua etsimään uusia ihmissuhteita, ystävää tai kumppania. Sen vahvaan energiaan luottaen, sen valoa seuraten, löytyy juuri se oikea paikka ja aika, jolloin elämänpolut voivat yhtyä, kun niin on tarkoitettu. Seuraa sydämesi sykettä ja anna sen ohjata ajatuksiasi ja askeleitasi tänään.

Täysikuu oinaan tulienergiassa vahvistaa myös jo olemassaolevia suhteita. Tänään on siis oikein hyvä hetki huomioida ja helliä, katsoa silmiin ja kiittää vierellä kulkijaa. Lokakuun pimenevässä illassa, takkatulen tai kynttilän pehmeässä valossa, rakkaus löytää  elinvoimaa ja myös arjen alle kadonnut kipinä voi syttyä uudelleen.

Iloa, valoa, rakkautta ja intohimoistakin romantiikkaa täydenkuunpäivääsi <3 Margitilta