Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

perjantai 16. lokakuuta 2020

Riisutut



Tänä iltana syntyvä uusikuu ilmaelementin vaakamerkin energiassa antaa meille mahdollisuuden avata aistimme todelliselle kauneudelle ja rakkaudelle. Meitä ympäröivä syksyyn riisuutuva luontomme herätteleekin meitä havainnoimaan juuri tämän elämän peruselementin kaikessa yksinkertaisuudessaan. Kun kaikki on riisuttu, jää jäljelle kaikkein kaunein, syvin perusolemuksemme, rakkaus.

Minulle henkilökohtaisesti on tämä aika kauniissa vuodenkierrossamme aina ollut se kaikkein haasteellisin. Kesällä syntynyt tuntee pientä kuolemaa syksyn hetkellä, joka itseasiassa on ollut juuri se hetki, kun oma elämä tällä planeetalla on alkanut. Elämä on onneksi ohjannut minua omaan kotiin. Luonnon ja veden ympäröimänä, olen oppinut avaamaan kaikki synnyinlahjaksi saamani aistini arvostamaan jokaista elämäni hetkeä, myös sen eteeni asettamia haasteita ja vaikeuksia, syksyä ja sen edustamaa luopumisen aikaa. Elämäni rikkaassa ohjauksessa, olen oppinut aistimaan myös aina siihen hetkeen liittyvät lupaukset uuden alun odotuksesta, uudesta syntymästä, uuden alun mahdollisuudesta.

Ja vaikka kaikki uusi minua aina kovasti etukäteen jännittääkin, tuskin maltan odottaa. Ihana tunne joka ikinen syksy.