Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

maanantai 13. kesäkuuta 2022

Kesäkuun täysijousimieskuu

 


Toukokuun uusikaksoskuun kasvu täysijousimieskuuksi on saattanut asettaa sinut pohtimaan oman työsi merkitystä. Teethän sitä, mikä antaa sinulle tyydytystä sekä materian tuoman vakauden ja turvallisuuden että henkisen hyvinvointisi ja ilosi kautta?


Mikäli olet tyytymätön omaan tämänhetkiseen tilanteeseesi, nyt on oikea aika tehdä tarvittavia muutoksia. Tämän kuun päivä päivältä pienentyessä on hyvä vähentää ja tarvittaessa jopa luopua toimintatavoista, jotka eivät tuota sinulle toivomaasi tyydytystä. Muistathan, että ilo ja innostus ovat aina oikeita tienviittoja, mikäli huomaat kulkeneesi elämässäsi tienristeykseen ja olet valinnan edessä. 

Mikäli suuret muutokset vielä pelottavat tyytymättömyydestäsi huolimatta, voit silti tehdä jotain pienempää, joka viestii maailmankaikkeudelle, että toivot muutosta, sitten kun sen aika on oikea. Kiinnitä siis huomiosi siihen, mikä on tänään tekemässäsi työssä hyvää ja mitä toivoisit siihen enemmän. Nipistä kaikkein kiireisimmästäkin päivästä pieni hetki siihen, että teet jotain sinulle merkityksellistä, sitä, mikä saa sinut tuntemaan iloa ja innostusta. Silloin tiedät kulkevasi oikeaan suuntaan.kä

Tämä täysijousimieskuu antaa tilaa uusirapukuun syntymään, jolloin oman rauhan löytymisen tarve tuntuu ajatuksissa ehkä päälimmäisenä. Seuraavan kahden viikon aikana voit siis tietoisesti vähentää ylimääräistä hälinää elämästä, tehdä pois asioita, jotta aikaa omaan hiljentymiseesi jäisi päivä päivältä enemmän. Oma rauha niin sisällä kuin ulkonakin houkuttelee, joten on hyvä hetki luoda omaa tilaa joka paikkaan.


Juuri nyt tämä täydenkuun energia tuntuu nyt erityisesti luonnossa ympärillämme ihan kaikkialla. Täysijousimieskuu vahvistaa suhteita ja kykyä tehdä yhdessä yhteistä hyvää, kaikkein korkeimmaksi parhaaksi. Katso luontoa ympärilläsi, kaikki luonnon elementit ovat tasapainossa ja luovat näin toinen toistaan tukien täydellistä ja kaunista kasvua joka puolella. Sen energian kun itsekin aistii, tulee hyvä ja rauhallinen olo. Luonnon rauhassa lepäävä mieli voi löytää uusia ajatuksia, ideoita, vahvistuksia ja rohkaisua ihan kaikkeen, mihin sitä tänään elämässäsi tarvitsetkaan.


Tähän kuvaan lisäsin myös sinulle haasteen – huomasitko? Sain viime viikolla keijun ja parin menninkäisen kanssa käydä metsäretkellä ja siellä osui askeliin tämä tienristeys – muurahaisten polku, joka suurella kunnioituksella ylitettiin. No, keiju halusi siinä vähän pullistella, se hänelle suotakoon, ja vähän sellainen olo minulle jäi, että nämä polunluojat ja ahertajat osasivat ottaa myös heille kuuluvan kiitoksensa vastaan. Tiiättekö, miten suuri nöyryys ja kiitos minulla sisällä tuntuu, kun tämmöstä saan kokea. Kaikki keijukuvat on täällä minulle omassa pihassa annettu. Mutta tuohon muurahaispolkuun uskaltauduttiin, keijut ja minä, niiden menninkäisten mukana muutama kilometri pois omalta tontilta.


Uskalla tehdä sinäkin sitä, mitä eniten haluat.