Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

keskiviikko 7. joulukuuta 2022

Joulukuun täysikaksoskuu


 

Tätä kirjoittaessani katselen korkealle korkealle taivaankannellemme kipuavaa upeaa ja lumoavaa täysikuuta. Tämä joulukuun täysikaksoskuu ulottaa ymmärryksemme yli ajan ja paikan. Tähän täydenkuun hetkeen onkin hyvä hiljentyä mielessä vielä marraskuun uusijousimieskuun opetus. Yhdessä nämä Kuun voimat mahdollistavat anteliaan hyvän ajatuksen lähettämisen kaikkeen ja kaikkialle.

Voit siis palata taaksepäin, tähän elämään ja jopa aiempiinkin, niihin hetkiin, joissa tunnet, tunnistat ja tunnustat, että olisit ehkä toivonut ja tarvinnut jotain tiettyä ajatuksen apua. Sinun ajatuksellasi on aina voima ja kyky auttaa, myös menneessä, jo tapahtuneessa. Koskaan ei ole liian myöhäistä antaa energiallista apua.

Yhtälailla kaikki tuleva ja vielä tapahtumaton on jo nyt oman ajatuksesi saavutettavissa ja muokattavissa. Koskaan ei ole liian aikaista antaa energiallista apua.

Täysikaksoskuu luovuttaa paikkansa taivaankannella vuoden viimeisenä syntyvälle uusikuulle, joka syntyy kauriin energiassa. Se lupaa pitää meitä hyvänä koko talven taika-ajan, valmistellen ja kuljettaen kuitenkin jo uuteen alkavaan vuoteen. Maan vahva ja turvallinen tuki on hyvin aistittavissa ja käytettävissä, myös kaikkien herkimpien Kuun kanssa kulkijoiden.

Tämän korkeuksiin kipuavan upean täysikaksoskuun hohteeseen asetan ajatuksellani myös äärettömän kiitollisuuteni, toivoen sen valaisevan jokaista, joka tämän Kuun taivaalla ajatuksellaan tai katseellaan tavoittaa.


Ihanaa täydenkuun iltaa sinulle <3 Margitilta