Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

torstai 16. heinäkuuta 2015

Uudenkuun energiaa

Tänään aamuyöllä syntyi taas uusikuu. Tämä uusikuu syntyi ravun tähtimerkissä, joten eletään hyvin tunteikkaissa energioissa. Tämä kuu antaa energiaansa oman mielen, kodin ja perheen rauhaan, tyyneyteen ja suojeluun. Kun tyyntyvää järvenpintaa ja sitä vasten piirtyviä hennosti tuulessa lepattavia koivunlehtiä katselen, aistinkin hyvin voimakkaat feminiiniset energiat ja Äiti Maan rakkauden ja tuen. Mieli tyyntyy ja on helppo ajatella asioita positiivisesti, myös niitä hankalia. On hyvä hetki rauhoittua ja tutkiskella omia tunteita ja ajatuksia - ehkä viime yönä näkemiä uniakin. Tämä uusikuun aika tehostaa näet myös mielen voimaa, joten unet, ennustaminen ja telepatia tehostuu, meissä jokaisessa.