Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

maanantai 28. toukokuuta 2018

Yhteistyötä planeettamme hyväksi

Toukokuun täysikuu jousimiehen tähtimerkissä tiistaina 29.5. kello 17:20, vahvistaa yhteistyön merkitystä. Ota siis vastaan tämän täydenkuun energia lisäämään yhteistyökykyjäsi missä tahansa asiassa, minkä tahansa tahon kanssa sitä tarvitsetkaan. 

Tämä täydenkuun energia tuntuu nyt erityisesti luonnossa ympärillämme ihan kaikkialla. Pitkän, lumisen talven jälkeen luonto suorastaan syöksyi suoraan kesän energiaan ja uuden luomiseen. Kaikki luonnon elementit ovat nyt tasapainossa ja luovat näin toinen toistaan tukien täydellistä ja kaunista kasvua joka puolella. Juuri niinkuin elementtien tehtävä onkin. Luonto, sen kaikki kasvit ja eläimet kasvavat ja voivat hyvin maan, ilman, tulen ja veden tasapainoisessa yhteisvaikutuksessa. Sen energian kun itsekin aistii, tulee hyvä ja rauhallinen olo.

Jos haluat aistia maan, ilman, tulen ja veden energiat ja tehdä yhteistyötä niiden luonnonhenkien kanssa, jotta energiat luonnossa ja sinussa itsessäsi pysyisivät tasapainossa, voit tehdä sen tämän visualisaation avulla. Voit tehdä sen ulkona, mieleisessäsi luontopaikassa, tai kotonasi luoden omilla ajatuksillasi ja mielikuvillasi ympärillesi juuri sellaisen luontopaikan kuin haluat.
Jos mahdollista, riisu pois kengät ja sukat, jotta voit tuntea jalkapohjiesi kautta maan kosketuksen.

Vapauta kehosi jännitys ja mielesi hälinä keskittymällä hetkeksi ainoastaan omaan hengitykseesi. 
Tunnet maan kosketuksen jalkapohjiesi alla ja tunnet, kuinka jalkapohjistasi kasvavat kauniit juuresi yhdistävät sinut entistä lujemmin tähän turvalliseen ja vakaaseen Äiti Maan energiaan. ÄitiMaan rakkaudellinen energia nousee ylös kehoasi pitkin ja muodostaa ympärillesi suojaavan graniittikupolin. 
Tunnet, kuinka kauniilta kesätaivaalta ympärillesi laskeutuu myös Isä Taivaan valo ja rakkaus.

Katsele nyt kaikessa rauhassa ympärillesi juuri siinä kauniissa luontopaikassa, jossa olet. Katsele puiden lehtiä ja niiden havinaa, kesäheinän huojuntaa, lintujen lentoa ja pesäpuuhastelua. Näet ehkä veden liikkeen, ainakin pienessä kastepisarassa. Etsi katseellasi aurinko ja sen seurassa lipuvat pilvet, jos niitä on. Löydätkö maasta kentien pienen muurahaisen ahertamassa tai kauniin kiven?
Kuuntele tarkasti kaikkia luonnon ääniä, joita voit kuulla, myös tuulen tarinat.
Haistele kesän tuoksua ja tunne se myös muistojesi makuna suussasi.
Tunne lämpö, tuuli ja ehkä vesikin myös ihollasi.

Kehosi rentoutuessa ja keskittyessäsi yhä syvemmin, kaikilla aisteillasi tähän hetkeesi, tässä paikassa, saatat löytää vieläkin enemmän.
Ehkä siinä maassa, kiven tai kannon vieressä näkyi juuri vilahdus pienestä virnuilevasta menninkäisestä, joka puhdistaa maata, auttaa kasveja ja juuri äsken myös sinua kasvattamaan vahvat ja elinvoimaiset juuret.
Oliko siinä kastehelmen äärellä juuri pieni sinisiipinen keijukainen hakemassa vettä kauniille kukkasille ja niityllä ahertaville mehiläisille? 
Veden pinnan heijastuma saakin yhtäkkiä kauniit, hymyilevät ja viisaat vedenhengen kasvot. Nämä elementaalit puhdistavat kaikkea planeettamme vettä ja huolehtivat, että siinä säilyy koko maailmankaikkeuden viisaus. Se sama, mikä on myös sinun soluissasi.
Auringossäteitä pitkin huomaat laskeutuvan pikkuruisia salamantereita, jotka kuljettavat auringon energiaa, valoa ja rakkautta kaikkialle.

Huomaatko, miten jokaisella elementillä, kivellä, kasvilla ja eläimellä sekä luonnon elementaaleilla, on jokaisella oma paikkansa ja tehtävänsä, mutta silti ne ovat yhtä ja samaa kaunista kokonaisuutta? Huomaatko, kuinka tärkeä osa tätä kokonaisuutta myös sinä olet?

Eläessäsi juuri nyt, tässä, tätä hetkeä ja huomioidessasi kaikilla aisteillasi, myös oman intuitiotasi käyttäen, kaikki tämä täydellinen kauneus ja harmonia, se kasvaa ja vahvistuu. Kaikkialla ympärilläsi ja myös sinussa itsessäsi. 

Hengähdä sitten pari kertaa vähän syvempään, tunne omat juuresi ja tukeva maa jalkojesi alla sekä kehosi kaikki osat. Katsele rauhassa ympärillesi. Saatat tuntea kiitollisuutta ja myös sitä tuntee sinua ympäröivä luonto ja sen luonnonhenget. Olet tehnyt äärimmäisen arvokkaan palvelutyön heille huomioimalla heidät ja heidän työnsä. Olet antanut heille elinvoimaa ja kiitokseksi siitä he haluavat antaa sinulle palkinnon. Tiedät kyllä kun sen saat, luotat vain intuitioosi. Se voi tulla elämääsi asiana tai tapahtumana, ideana tai ajatuksena, voit löytää tieltäsi pienen höyhenen tai kauniin kiven, se voi olla mitä tahansa. Tunnistat sen sydämessäsi kuplahtavana ilontunteena. Kun silloin kiität, se vahvistaa edelleen yhteyttäsi näihin planeettamme hyvinvoinnista huolehtiviin olentoihin.
Yhteistyössä heidän kanssaan voimme auttaa planeettaammekin voimaan paremmin.


Ihanaa toukokuun täydenkuun energiaa sinulle <3 Margitilta