Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

tiistai 12. kesäkuuta 2018

Ymmärrys ja yhteistyö


Kaunista ja kesäistä uudenkuun päivää sinulle. Tänään syntyvä kesäkuun uusikuu kantaa kaksosen energiaa.

Tämä ajankohta vahvistaa erityisesti uuden oppimisen, tarkkaavaisen ja uteliaan huomioimisen, sekä tietoisuuden kehittämistä. Omaan intuitioon kannattaa tänäänkin luottaa, kun tietoisuuteen saattaa tulla uusia ideoita ja mahdollisuuksia, erityisesti omaan työhön liittyvissä asioissa. Muistathan, että oma aito ilo ja innostus ovat merkkejä myös siitä, että olet oikeassa työssä ja toteutat itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Ellei niin ole, tänään on hyvä pysähtyä pohtimaan, mitä voisit asialle mahdollisesti tehdä.

Kirjoitin visualisaation tähän liittyen, jos haluat hetkeksi syventyä pohtimaan omaa työtilannettasi, oli se sitten nykyinen tai vasta haaveissasi oleva työpaikka ja mahdollisuus. 
Löydät sen sivulta Kesäkuun uudenkuun visualisaatio https://kuunvarina.blogspot.com/p/kesakuun-uudenkuun-visualisaatio.html

Tämän uudenkuun energiassa on hyvä pysähtyä tarkastelemaan myös omia sisarussuhteita. Jos sinulla on sisko tai veli, jonka kanssa et hetkeen ole ollut yhteydessä, mitä jos vaikka soittaisit hänelle tänään. Tänään sisarusten välinen lempeä ymmärrys saa vahvistusta syntyvästä kuusta. 

Ja muistathan tänäänkin suoda itsellesi hetken lepoon, luontokin huokaisee tänään ja aloittaa sitten taas uuden kasvupyrähdyksen kasvavan kuun myötä. Sinä voit tehdä samoin.