Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Tulen ja veden voimaa



Lähestymme jälleen vuodenkiertomme valoisinta ajankohtaa, kesäpäivänseisausta ja saamme vastaanottaa auringon rakkaudellista tulienergiaa lähes vuorokauden ympäri. 

Kesä onkin tulielementin aikaa, jolloin voimme käyttää tätä luovaa ja myös tuhoavaa elementtienergiaa avuksemme suojelemaan, puhdistamaan ja muuntamaan energiaa rakkaudeksi kaikkein korkeimmaksi parhaaksi. Se antaa meille voimaa ja rohkeutta, vahvistaen energiatasoamme elämän jokaisella osa-alueella.

Käännä siis kasvosi kohti kesäyön aurinkoa ja ammenna itseesi sen lämmittävää voimaa. Sen avulla voit vapauttaa itsesi sidoksista, jotka pitävät sinua kiinni alemmissa energioissa ja estävät sinua elämästä jokaista päivääsi ilolla, kiitollisuudella ja rakkaudella. Voit tuntea paranemisen käynnistyvän, kun voit muuntaa oman tunnetilasi rakkaudelliseksi, vaikka asia, jota kipuilet, olisi kipeäkin.
Tulen energia vapauttaa sinut myös antamaan ja vastaanottamaan tasapainoisesti kiitollisuutta tuntien. Kun annat hyvän energian lähteä itsestäsi koskettamaan kaikkea ympärilläsi, tiedät, että ansaitset myös itse kaiken hyvän, minkä maailmankaikkeus sinulle antaa kiitokseksi vastaan.

Puhdistumista, parantumista ja elämän virtaukseen luottamista meissä vahvistaa myös veden elementti, joka juuri kesäpäivänseisauksena on myös hyvin vahvasti läsnä. Vesi kantaa  mukanaan kosmista viisautta ja rakkauden ydinajatusta. Kesäpäivänseisausta, Lithaa, onkin vietetty rakkauden juhlana. Niistä ajoista, kun ihmiset ovat kerääntyneet kivikehille suorittamaan yöllisiä rakkauteen liittyviä taikojaan ja keräämään niityille noussutta aamukastetta, onkin jäänyt elämään meidän juhannustaikaperinteemme. 

Mitäpä jos sinäkin herättäisit oman pienen sisäisen lapsesi ja hipsisit ulos valoisaan kesäyöhön? Antaisit itsesi tuntea avojaloin ja kaikin aistein kesän energia ja koko kauneus.
Kesäpäivänseisaus on myös hetki, jolloin luonnonhenkien maailma on lähempänä tätä meidän, fyysisin aistein kokemaamme. Jos siis uskaltaudut avaamaan myös kuudennen aistisi ja luottamaan omaan mielikuvitukseesi, voi olla hyvin paljon mahdollista, että näet valon välähdyksen, pienen vilahduksen keijusta tai menninkäisestä, ilman- tai vedenhengestä. Tarkkaile siis puiden lehtien havinaa, tuulen liikettä, veden väreilyjä ja ruohonkorsien painaumia. Jos tunnet hämähäkin seitin tai vilunväreilyn ihollasi, kutittavan tunteen korvan takana tai hiuksissasi, tai jos saat nauru- ja hulluttelukohtauksen, olet todennäköisesti saanut seuraa iloisista ja kujeilevista luonnonhengistä. Kun luonnossa liikkuminen saa sinut tuntemaan iloa ja huomaat ajan katoavan, voit olla varma, ettet kulkenut siellä yksin. Silloin on kohteliasta kiittää matkaseuralaisia, niin ne liittyvät seuraasi seuraavallakin kerralla. Huomioimalla luonnonhenget ympärillämme pidämme niiden valtakunnan elinvoimaisena ja voimme täyttää yhdessä tätä yhteistä tärkeää tehtäväämme: puhdistaa ja eheyttää kaunista luontoamme, jotta meidän kaikkien olisi täällä kepeämpi kulkea.

Ihanaa kesäpäivänseisausta ja juhannusta sinulle <3 Margitilta